På återseende (men man ska aldrig säga aldrig)

Som ni har märkt – och som jag också skrev för precis en månad sen – så har bloggen haft ett semesteruppehåll. Nu är John tillbaka på jobbet och jag och Leonardo jobbar på för fullt här hemma. Det är verkligen så som alla säger, det går så fort! Lillen växer, utvecklas och det dyker upp nytt hela tiden. Det blir dessutom bara roligare och roligare att vara mamma. Första veckorna var utmanande och stundvis riktigt tuffa (särskilt mentalt, oj dessa hormonstormar!) och det är det såklart fortfarande. Men i takt med att Leonardo blir mer medveten om sin omgivning och ju mer vi lär känna hans signaler så blir det också lättare att ta hand om och göra honom nöjd. Från att ha varit ett litet paket som bara äter, sover och får sin blöja bytt så är han numera nyfiken på allt runtomkring, gillar att ”prata” med oss och bara nöjt hänga med (utan att bli missnöjd och gråta så fort vi lägger eller sätter honom någon annanstans än i famnen). I dag blir vår lilla stjärna 11 veckor och det finns inget som jag älskar så mycket som hans underbara skratt. Hans mindre underbara skrik är fortfarande hjärtskärande men jag blir inte längre totalt kallsvettig när han gråter…!

Jag har funderat mycket över den kommande hösten, som såklart kommer att se väldigt annorlunda än vad jag är van vid. Min tanke var att jag skulle dra igång bloggandet igen med en kombination av mammaliv och träningstips. Men, hur roligt det än har varit att blogga igen så har jag landat i att det blir en mer permanent paus. Det här är alltså mitt sista inlägg på… ja vem vet hur länge? Jag vill aldrig säga aldrig men just nu behöver jag lägga fokus på rätt saker (läs Leonardo) och den tiden som blir över kommer att gå till annat än bloggande. Det känns bäst så just nu, men kanske kommer jag tillbaka längre fram. Jag säger som i mitt förra inlägg, följ mig gärna på instagram @jennysunding – och fortsätt läsa mina grymma kollegors artiklar här på metromode.se. Kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!