På väg hem igen

Efter nästan en vecka hemma hos mina föräldrar är vi nu på väg tillbaka till Stockholm igen. Resan norrut gick väldigt smidigt. Leonardo sov praktiskt taget hela vägen och vi behövde bara stanna tre gånger. I dag är humöret lite ostadigare… Vi har redan stannat vid två tillfällen och lillen sover ganska ytligt. Men vi får påminna oss om att inte ha bråttom, det får ta den tid det tar.

Det där leendet är värt allt i världen 

Veckan i Mårdsund har varit så skön. Mysigt att vara med familjen och svalare temperatur än i Stockholm, speciellt inomhus där mina föräldrar har AC. Det är häftigt att se Leonardos utveckling bara under de här dagarna. Han har börjat kunna sova själv i sitt näste i större utsträckning än tidigare, han har upptäckt sina fingrar och suger gärna på tummen – och han tycker inte längre att det är särskilt kul att sova i vagnen. I söndags blev han sex veckor, vår lille älskling.

Tillbaka hemma i Stockholm har vi drygt två veckors semester kvar och jag tänker att bloggen får ta en liten paus nu. Jag behöver tid till min lilla familj och till att ladda ny skrivenergi. I höst kommer ni att få ta del av mer hälsomaterial, som komplement till alla bebisbilder. Ha en fortsatt underbar sommar – och följ mig gärna på Instagram så länge @jennysunding.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!