Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Roadtrip med 5-veckorsbebis (första stora familjeäventyret!)

Nu är vi på väg! Jag skulle ljuga om jag påstod att jag varit avslappnad inför dagens bilresa upp till Jämtland… Hur förbereder man sig egentligen på att åka så långt med en liten oberäknelig bebis? Gott om tid och att packa det mesta kvällen innan har varit vår melodi. Och att försöka tänka på att vi får lösa situationerna som de kommer.

Nyvaken Leonardo

Dagen började med uppgång klockan 6.00 och till vår stora förvåning bestämde sig Leo för att fortsätta sova (?), han som alltid vill lämna sovrummet runt den tiden… Men vi funderade inte så mycket mer på det utan tackade – och hann fixa med det sista av packningen innan lillkillen till slut började knorra. Vid 7.45 rullade vi ut från garaget med nymatad bebis och fullpackad bil.

Lite butter men väldigt söt

Vi hoppades att Leonardo skulle slumra till igen och det gjorde han. Pjuuh! Drygt 2,5 timmar senare tog vi vårt första stopp med amning, blöjbyte, hundrastning och tid för Leo att ligga och sträcka ut sig på både mage och rygg. Att sitta många timmar i bilskyddet är ju inte optimalt, men vi kommer fortsätta att ta fler (och tätare) pauser nu under eftermiddagen.

Vi är inne på ”pass två” och Leo har precis somnat igen efter en riktigt svettig skrikfest när vi lämnade första raststället. Men efter att ha stannat och ammat en gång till så blev han lugn och tillräckligt sömnig igen för att komma till ro. Hittills får ”lång bilresa med minibebis” bra betyg – äventyret fortsätter!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson