Mamma-skryt: Från mage till rygg!

För en liten stund sen kom vi hem från en alldeles för varm (nopp, jag kommer inte sluta poängtera hur varmt det är!) och lite för lång promenad. Det var visserligen skönt att komma ut, men när det är tropisk hetta får vi faktiskt lov att hålla oss inne vid fläkten eller parkera i skuggan under de varmaste timmarna… Baby Leonardo var mycket missnöjd när vi till slut kom hem. Men efter att ha blivit matad och tröstad överraskade han sina föräldrar med att nå en riktig milstolpe i sin utveckling: han rullade från mage till rygg!

Sekunden efter den stora prestationen.

Jag och John blev precis så där föräldrastolta och töntiga som jag antar att de flesta föräldrar blir. Vi klappade händerna, jublade och berömde vår duktiga bebis, haha. Leo (som fyller 5 veckor i morgon) är väldigt stark i nacke och rygg och har kunnat lyfta huvudet vid magliggande i någon vecka redan, men det här var helt nytt. Det är så spännande att följa hans framsteg!

Nu tar han igen sig på mitt bröst, sovandes som en liten prins. Snacka om att det är snabba vändningar, ena stunden näst intill otröstligt skrik som övergår i nyfiket studerande av världen – och sen knall fall djupsömn. Charmen med att ha en liten bebis…!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!