Snart semester!

I eftermiddag går vi på semester! Även om jag och Leonardo är hemma varje dag så blir det ju annorlunda (och mycket roligare) när även John är ledig – så vi längtar massor!

Nu tänker jag göra det man inte får när det är svensk sommar: klaga på det alldeles för fina vädret. Det är härligt med sol och värme men just nu längtar vi efter svalare temperaturer. Lillen gillar inte den här värmeböljan. Vi badar i svett nattetid vilket såklart betyder dålig sömn och på dagarna har jag så svårt att hålla honom sval. Han blir så missnöjd! Lunchpromenaderna är ett ständigt sökande efter skugga.

Vi tränar på att få Leonardo att vilja sova själv, utan att hänga fast på mig eller John. Det funkar ibland, korta stunder…

Och när man hör på nyheterna om den utbredda vatten- och foderbristen i landet så inser man att vi inte är ensamma om att längta efter regn. Tänk ett riktigt mysigt sommar(ös)regn i några (många!) dagar, eller åtminstone under nätterna. Underbart.

Så här hittar du oss ofta, mysandes hud mot hud i soffan.

Just nu vaggar jag runt i lägenheten med Leo i bärselen. Han har somnat, efter en del knorrande – och jag passar på att plocka lite och skriva till er. Ursprungsplanen för dagen var att åka in en sväng till John i stan men vi stannar här i krokarna istället. Ska försöka ta igen lite av nattens uteblivna sömn och gå en promenad innan det blir som varmast.

Ha en fin fredag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!