Leonardo 1 månad!

Kan inte förstå att det redan har gått en månad! Men som jag skrev på Instagram så minns jag knappt hur det var innan min lille Leonardo anslöt till familjen. Lite överdrivet såklart, men det har varit en resa så överväldigande och omtumlande att det definitivt känns längre än en månad. Som jag har nämnt tidigare var den första tiden tuffare än jag trodde. Alla känslor, tankar, kärlek och oro var svåra att hantera – så som jag har förstått att det är för de allra flesta nyblivna föräldrar.

Nu har det börjat lätta och jag känner mig mycket mer avslappnad. Nedräkningen till Johns semester är igång (tre dagar kvar!) och sen ska vi njuta så mycket vi kan av sommaren tillsammans. När augusti och hösten är här kommer jag och Leo att vara proffs på hur vi ska spendera våra dagar (hehe). Då blir det också mer tränings- och annat hälsomaterial här på bloggen. Tills dess fokuserar jag till 100 procent på att låta kroppen återhämta sig ordentligt och att fortsätta lära känna min lille grabb.

Grattis älskade Leonardo på enmånaders-dagen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!