Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Leonardo 1 månad!

Kan inte förstå att det redan har gått en månad! Men som jag skrev på Instagram så minns jag knappt hur det var innan min lille Leonardo anslöt till familjen. Lite överdrivet såklart, men det har varit en resa så överväldigande och omtumlande att det definitivt känns längre än en månad. Som jag har nämnt tidigare var den första tiden tuffare än jag trodde. Alla känslor, tankar, kärlek och oro var svåra att hantera – så som jag har förstått att det är för de allra flesta nyblivna föräldrar.

Nu har det börjat lätta och jag känner mig mycket mer avslappnad. Nedräkningen till Johns semester är igång (tre dagar kvar!) och sen ska vi njuta så mycket vi kan av sommaren tillsammans. När augusti och hösten är här kommer jag och Leo att vara proffs på hur vi ska spendera våra dagar (hehe). Då blir det också mer tränings- och annat hälsomaterial här på bloggen. Tills dess fokuserar jag till 100 procent på att låta kroppen återhämta sig ordentligt och att fortsätta lära känna min lille grabb.

Grattis älskade Leonardo på enmånaders-dagen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che