Snälla och snygga byxor för mammakroppen

Jag och lilleman överlevde första dagen på tu man hand! Men det var en helt ny nivå av plåsterlapp som kom fram under eftermiddagen och kvällen. Leonardo ville sitta vid mitt bröst praktiskt taget konstant från tidig eftermiddag till sängdags. Trodde det skulle fortsätta hela natten men efter kvällspromenad och pyjamaspåklädning somnade den lille skatten och sov sin bästa natt hittills…. Snacka om att man aldrig har en aning om hur det blir med en sån här liten chef!

Innan vi ger oss ut på lunchpromenad kommer ett snabbt tips på ett par ursköna byxor som finns hos Zara just nu. Mjukt och luftigt tyg som inte klämmer åt, snygg längd och riktigt bra pris – perfekta för mammakroppen så här efter förlossningen. Jag har skaffat dem i beige och svart (finns även randiga). Just nu är de dessutom på rea och storlekarna börjar ta slut så skynda fynda!

Byxa för 139 kronor (ord. pris 189 kronor) – klick!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!