6 saker som är okej att känna trots att du snart ska föda din efterlängtade bebis

En påminnelse till mig själv och till dig som också är gravid: Det är okej…

1… Att du inte orkar vara ute i solen (utan hellre sover bort tre timmar av eftermiddagen bakom sovrumsgardinen) när ALLA andra i ditt Instagram-flöde har picknick i parken, dricker rosé vid vattnet, läser tio böcker på skärgårdsbrygga, tar årets första dopp. Osv. Osv.

2… Att du vill ha en (eller åtta) ostmackor till, trots att du åt lunch för en kvart sen.

3… Att du blir tokig på att inga kläder är tillräckligt långa, svala eller bekväma, att du vill slänga alla hösäcksliknande plagg dit pepparn växer och slinka ner i dina vanliga, välsittande jeans igen.

4… Att bli avundsjuk på alla som tränar inför sommarens trettiofem löplopp och som gör nytt personbästa i marklyft varje gång de kliver in på gymmet.

5… Att bli irriterad på de som verkar ”älska att vara gravida precis hela tiden” och som ”knappt kände värkarna och vips var ungen ute”. Eller som ser ut som überfräscha nyponrosor dagen efter förlossningen.

6… Att du längtar så mycket efter den lille i magen att du tror du ska sprängas – för att i nästa sekund bli livrädd inför det faktum att du snart ska föda fram denne person (och för att det känns som om magen bokstavligen håller på att sprängas).

Det gör INTE att du längtar mindre efter att bli mamma. Det är helt okej. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!