Meditationstips! Jag balanserar mitt hjärtchakra med en bodymist

Jag måste tipsa er om en superhärlig spray som jag kom i kontakt med första gången under min gravidyogakurs på Altromondo (mina tankar om kursen hittar du här). Det är en balanserande mist från Aveda som min yogalärare Jennie sprayade i rummet inför avslappningen. Sprayen ingår i en serie med dofter för kroppens sju chakran (som kan beskrivas som energicenter placerade i en linje från ryggslutet upp till toppen av huvudet). Varje chakra är kopplat till olika medvetandenivåer, kroppsdelar och -funktioner, känslomässiga och andliga egenskaper, element och färger.

Min favorit är Chakra 4 Balancing Body Mist Harmony som hjälper till att balansera det fjärde chakrat, hjärtchakrat (eller Anahata chakra på sanskrit), som är centrum för sympati, empati, sinnesro och förmågan att öppna upp för kärlek. Doften är en mix av olika eteriska oljor som sandelträ, mandarin och palmarosa och jag älskar den! Nu har jag köpt en egen flaska som jag sprayar lite lätt på mig själv och i rummet inför mina meditationsstunder – eller ovanför kudden när jag ska sova.

Jag funderar skarpt på att ha med den i väskan för att använda i bullret på tunnelbanan, på trånga bussar och andra stressiga ställen. Men det är kanske liite overkill…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!