★ En söndag i slutet av april ★

Som så många helgdagar förut började jag min söndag med att göra presskaffe, värma havremjölk (kaffet i koppen måste ju vara skållhett!) och grädda croissanter. Vi har alltid mini-croissar från Picard i frysen, de är supergoda och kan nästan förväxlas med bagerivarianten. Nästan.

Kaffe, te och croissanter fick följa med till soffan där John och Bamse också landade efter en regnig morgonpromenad. Medan jag sörplade kaffe, målade naglarna, kollade lite på datorn och Nyhetsmorgon, passade John på att skruva ihop pyrets sidosäng som ska stå intill vår säng. Jag gillar arbetsfördelningen :).

Bamse låg bredvid mig i soffan och suckade. Det är jobbigt att skruva ihop möbler.

Visst är den söt! Väldigt smidig, vilket är ett måste då vårt sovrum är relativt litet. Den kommer att stå intill min sida av sängen så att jag enkelt kan flytta den lille fram och tillbaka. Sängen kommer från BabyDan och vi köpte den härifrån.

Till slut tog jag mig upp ur soffan och svidade om till en av mina typiska hemmatränings-outfits: sporttopp, tights och barfota. Gillar att vädra magen ;). Styrkepasset jag körde tog 25-30 minuter och bestod av sex övningar som jag körde i tre varv. Efter en skål havregrynsgröt och rostade mackor spenderade jag resten av förmiddagen i viloposition, somnade en stund på sängen – vaknade lagom till att magen återigen ropade efter något att äta. Det är tema move, rest, eat, repeat som gäller här hemma just nu.

Det var dags att andas lite frisk luft så vi styrde stegen mot Ulriksdals slottscafé för lunch. Vi bor cirka två kilometer från slottet vilket är precis så långt jag kan gå innan jag MÅSTE kissa. Det första jag lokaliserar när jag kommer till nya ställen är toaletten. Jag är en rätt kissnödig person i vanliga fall också (hehe) men just nu skulle jag kunna bosätta mig på en toalettstol. Hur som helst, slottscaféet är mysigt, hundvänligt och serverar goda lunchrätter och fika. Ett tips!

Vi kom hem och strax därefter sken solen. Jag var trött igen och bäddade ner mig i soffan tillsammans med min fyrbenta pälskille. Nu har vi precis ätit kex med manchego och mammas krusbärsmarmelad följt av Johns pasta till middag. På tv:n rullar Netflix dokumentär om Obamas sista år som president och jag skriver de här orden till er. En lugn och skön söndag, helt i min smak. I morgon börjar min sista jobbvecka innan mammaledigheten. Det, mina vänner, känns helt overkligt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vilken trevlig söndag ❤️

    Kristina Sunding 2018-04-30 23:44:47
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!