Svettiga träningspass kombineras bäst med croissanter

I går insåg jag att det var precis två år sen jag klev in på Metro-kontoret för att göra min första dag som hälsoredaktör på Metro Mode. Tiden har sprungit snabbt samtidigt som det ryms typ tio års jobberfarenhet i de här två åren (så känns det åtminstone…). Jag och mina kollegor har gått igenom väldigt mycket tillsammans, varumärket har förändrats och utvecklats. Det har varit tuffa tider varvat med massor av skratt. Mediebranschen i ett nötskal, det som var hetaste hett förra veckan är old news i morgon. Ett intressant, utmanande, stundtals superstressande men också oerhört givande och roligt klimat att jobba i.

Just nu är vi ett starkt redaktionsgäng på sju (!) grymma tjejer – och de här två stjärnorna Lisa och Cassandra har jag haft förmånen att jobba med sen start.

Som journalist är jag ju van att ställa frågorna, men den här veckan har jag varit på den andra sidan två gånger. Min Metro-kollega Jonna bad om mina bästa tips för att komma igång med löpningen i vår – och Cassandra (som jag haft turen att ha vid min sida från första dagen på kontoret) lyfte mig och min blogg här på metromode.se.

Så ni som undrar mer om mina musikaldrömmar, mitt mest onödiga modeköp och vad som gör mig pirrigt glad (det vill säga världsviktig information) – ni hittar intervjun här!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!